Zanger Danny Vera schitterde ooit in een campagne van Urban Bozz
Zanger Danny Vera schitterde ooit in een campagne van Urban Bozz Urban Boz

Tassenmerk voor mannen Urban Bozz opent in de Houtmarkt

Door: Hanneke Marcelis algemeen

BREDA - De Houtmarkt is weer een winkel rijker. Dit weekend opent Urban Bozz de deuren aan Houtmarkt 150. Urban Bozz is een tassenmerk voor mannen.

Echte mannen hebben een tas. Dat is het motto van tassenmerk Urban Bozz. "En dan bedoelen we bij Urban Bozz niet die stoffige rugzak waar je nu nog je lunchtrommel in meeneemt. De tassen van nu zijn stijlvol en toch praktisch, klassiek met een rebelse inslag en maken een statement van iedere outfit; van casual tot zakelijk. Gemaakt voor de man van nu, met genoeg ruimte voor alles wat je dagelijks nodig hebt. Geen onooglijke bobbels meer waar je portemonnee, sleutels en telefoon in je broekzakken zitten gepropt", schrijft Urban Bozz op haar website. Het merk is opgericht door Zundertenaar Marcus van Beek. 

Open

Op zijn Facebookpagina laat Urban Bozz weten dit weekend, tijdens de feestelijke opening van de Houtmarkt, al open te gaan. De winkel heeft tot 7 november wel aangepaste openingstijden. 

De Houtmarkt viert dit weekend haar feestelijke 'openingsweekend'. Burgemeester Paul Depla opent zaterdag om 11.40 uur de vernieuwde Houtmarktpassage officieel. Ter gelegenheid van de opening wordt er een kleinschalige markt, oftewel Marché Hoezee, georganiseerd. Daarnaast worden er, zolang de voorraad strekt, gratis goodiebags uitgedeeld. Volgens de organisatie kunnen deze handig van pas komen tijdens het shoppen in de winkels van het straatje. Ook wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.