Afbeelding
Foto: Kim de Keijzer

Bredase griezelcarwash jaagt klanten stuipen op het lijf

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Wie vandaag nog even zijn auto gaat wassen bij de carwash aan de Kruisweide, moet niet te bang zijn aangelegd. De wasstraat is namelijk omgetoverd een heuse griezelcarwash met spinnen, spoken én enge figuranten. "De klanten vinden het enorm leuk. We krijgen super veel enthousiaste reacties", vertelt teamleider Kim de Keijzer.

Een keer iets geks doen. Dat is wat teamleider Kim de Keijzer en haar collega graag wilden. "Een carwash is natuurlijk iedere dag hetzelfde. Het leek ons leuk om eens een keer iets anders te doen", vertelt Kim. "Toen dachten we al snel aan Halloween. Veel mensen vinden een carwash al best spannend, dus dan is een Halloweencarwash natuurlijk helemaal leuk!"

Voordat ze hun wilde plannen konden uitvoeren, moest Kim natuurlijk wel eerst toestemming krijgen van het hoofdkantoor. En die vonden het een super leuk idee. "Ik was echt héél blij toen ik hoorde dat we dit mochten gaan doen!" Het hele team van de carwash begon meteen met de uitgebreide voorbereidingen. Er werden griezelige spullen gekocht, verkleedkleren geregeld en natuurlijk promotie gemaakt voor de Halloween-wasstraat. 

Eng

De Halloween-carwash is twee dagen geopend. Gisteren, toen het Halloween was, was de eerste dag. "We hebben echt super veel enthousiaste reacties gekregen", vertelt Kim blij. En niemand draaide om toen hij de enge carwash zag. "Haha, nee dat is niet nodig hoor. We houden er wel rekening mee als mensen het een beetje spannend vinden. Dan houden we ons als figuranten (want de medewerkers zijn zelf in enge kostuums in de wasstraat te vinden) een beetje in". En ook vandaag is het nog druk bij de wasstraat. "Het is natuurlijk wel jammer dat het regent. De meeste mensen die vandaag komen, doen dat dan ook vooral voor de beleving."

Als het aan Kim ligt, is de Halloween-carwash zeker voor herhaling vatbaar. "Ik hoop dat we het volgend jaar weer mogen!"

Wil jij ook nog even snel door de griezelige carwash rijden? Dat kan vandaag nog tot 20.00 uur bij de carwash aan de Kruisweide, tegenover de Ikea.