De politie is nog op zoek naar de daders.
De politie is nog op zoek naar de daders. Foto: Rijnhout Media

Bredanaar wijst weg aan twee mannen: wordt beroofd van scooter, telefoon en oordopjes

Door: Amber Kuijs Politie

BREDA - Een 33-jarige Bredanaar is gistermiddag beroofd van zijn scooter, telefoon en oordopjes. Twee mannen vroegen het slachtoffer de weg, waarna ze zijn spullen afpakte en hem van zijn scooter duwde. De politie is nog op zoek naar de daders. 

De 33-jarige man reed rond 14.30 uur met zijn scooter vanuit de Haagweg richting de Dijklaan. Twee blanke mannen, vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar, vroegen hem de weg. Het slachtoffer pakte zijn telefoon om hen de weg te wijzen, waarop een van de mannen zijn telefoon uit zijn handen pakte. Vervolgens duwde de andere dader het slachtoffer van zijn scooter. Beide daders reden met de gestolen scooter, telefoon en oordopjes weg in de richting van de Plataanstraat. 

De politie is nog op zoek naar de twee daders. Beide mannen zijn rond de 1.80 lang en hadden een normaal postuur. Eén van hen droeg een donkerkleurige legerjas en een rode pet met zwart logo. De ander droeg een blauwe jas met zwarte broek. Politie roept getuigen of andere met informatie op zich bij hen te melden.