Foto: Esther Molenaar

Inspirerend en ambitieus: Bredase Esther genomineerd voor VIVA400

BREDA - Ieder jaar maakt de VIVA een lijst van de 400 meest inspirerende en ambitieuze vrouwen van Nederland. En de Bredase Esther maakt grote kans om daar dit jaar deel van uit te maken. Zij is onder andere genomineerd vanwege haar onderzoek naar de behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson.


Dit jaar presenteert VIVA voor de twaalfde keer de lijst met 400 vrouwen die een verschil maken in hun vakgebied. Esther Molenaar uit Breda is genomineerd. Ze deed onderzoek naar een nieuwe behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Vrouwen konden genomineerd worden in zes categorieën: Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Zorgdragers, Techtalenten en Krachtpatsers. Molenaar is genomineerd in de categorie Zorgdragers.

Ester Molenaar

Esther Molenaar, geboren, getogen en woonachtig in Breda, is genomineerd omdat zij het afgelopen jaar het verschil wist te maken in haar vakgebied. Ze deed onderzoek naar een nieuwe behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Na afronding is Molenaar scholing gaan geven om zorgverleners te leren hoe ze deze personen van de beste behandeling kunnen voorzien.

Molenaar is momenteel bezig met een promotieonderzoek dat in het teken staat van het verbeteren van de fysieke zelfredzaamheid van ouderen in de wijk. Ook geeft ze les aan de master Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Een gedreven zorgdrager, met een mooie visie en bewonderenswaardige idealen. 

Stemmen

De winnaars van de felbegeerde VIVA400-award worden op donderdag 12 december bekend gemaakt tijdens een feestelijke awardshow. Via deze link kan je op Esther stemmen.

FOTOSERIES