Foto: Jörgen Janssens

Breda reageert massaal op oproep La Vuelta: 400 geïnteresseerde cityhosts

BREDA - Bredanaars hebben massaal gereageerd op de oproep voor cityhost tijdens La Vuelta Breda. Ruim vierhonderd enthousiastelingen meldden zich aan om deel uit te maken van het 100% welkomstteam. 


Ruim vierhonderd Bredanaars meldden zich afgelopen zes weken aan als cityhost tijdens La Vuelta Breda. Uit deze aanmeldingen selecteerde Breda Marketing 076 Bredanaars om deel uit te maken van het 100% welkomstteam. Om de reputatie van Breda als gastvrije stad dubbel en dwars waar te maken, gaan de 076 cityhosts op Spaanse les bij talenopleiding Fuentes. Daarnaast krijgen zij een gastvrijheidstraining. 

"Het zegt absoluut wat over de gastvrijheid van Breda dat zoveel mensen zich hiervoor vrijwillig willen inzetten. Breda brengt het echt samen hier. Wij zien het 100% welkomstteam echt als stadsambassadeurs, die onze gasten op de bekende gastvrije, Bredase manier gaan ontvangen en te woord staan", laat Marketing Manager Inger Harteman van Breda Marketing weten. 

Aanmelden als vrijwilliger
De uitverkorenen zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Wie niet is uitgekozen, of zich niet had aangemeld maar toch als vrijwilliger tijdens La Vuelta aan de slag wil, kan zich melden bij www.lavueltaholanda.com/vrijwilligers. Spaanse lessen en gastvrijheidstraining zijn alleen voorbehouden aan de 076 cityhosts van Breda Marketing.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief