Hotel Nassau zamelt met wensboom cadeaus in voor bewoners de Blauwe Kamer | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

Hotel Nassau zamelt met wensboom cadeaus in voor bewoners de Blauwe Kamer

BREDA - In de lobby van Hotel Nassau komt vanaf vandaag weer een wensboom te staan. Op het eerste gezicht een kerstboom zoals ieder ander. Maar wie goed kijkt, ziet dat de boom vol hangt met wenskaartjes van bewoners van Koninklijke Visio Blauwe Kamer. Bredanaars worden opgeroepen om een kijkje te komen nemen en het kerstcadeau voor één van de bewoners te betalen. 


De Blauwe kamer in Breda is een onderdeel van de landelijke organisatie Koninklijke Visio die zorg verleent aan mensen met een visuele en meervoudige beperking. Om de bewoners een onvergetelijke kerst te bezorgen, hebben Hotel Nassau en Betrokken Ondernemers Breda de handen ineen geslagen. 

Hoe kun je helpen?

In de wensboom hangen kaartjes. Ieder kaartje vertegenwoordigt een cliënt. "Om te zorgen dat ook zij een prettige Kerst hebben, vragen wij iedereen om een bijdrage te leveren aan hun geluk dit jaar. Iedereen kan een kaartje uit de boom halen om een passend cadeautje voor deze persoon te kopen", zo vertelt Yolanda Bianca, General Manager bij Hotel Nassau Breda. "Als richtlijn geldt er een bedrag van 10 á 15 euro per kaartje, zodat iedereen een cadeautje van ongeveer dezelfde waarde ontvangt. Natuurlijk mogen mensen er wel voor kiezen om meerdere cliënten blij te maken", aldus Bianca. 

Nieuwe cadeaus mogen worden afgegeven bij de receptie. Daar kunnen mensen ook een donatie doen, mocht er geen tijd zijn om een cadeau te kopen. Van de donatie zorgt het personeel van Hotel Nassau Breda dan alsnog voor een verrassend kerstgeschenk. Op 23 december worden in Hotel Nassau de cadeautjes overgedragen aan de cliënten van Koninklijke Visio De Blauwe Kamer.

De kick-off in Hotel Nassau is op vrijdag 6 december aanstaande om 17:00 uur, daar is de wensboom te bewonderen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief