Afbeelding

Geen koopavond tijdens pakjesavond: veel winkels sluiten om 18.00 uur

Door: Amber Kuijs Algemeen

BREDA - Dacht jij nog even snel last-minute sinterklaasinkopen te kunnen doen? Dan heb je bij veel winkels pech. De meeste winkeliers in de Bredase binnenstad sluiten vanavond om 18.00 uur al de deuren. Dat betekent geen koopavond. 

Pakjesavond valt dit jaar op donderdag, wat normaal gesproken natuurlijk koopavond is. Echter hebben veel winkeliers besloten om vandaag eerder de deuren te sluiten. De winkels in de Barones gaan 5 december al om 18.00 uur dicht in plaats van het gebruikelijke 21.00 uur. Veel anderen volgen dit voorbeeld. 

Toch zijn er ook een aantal winkels die hun deuren wel gewoon open houden. Wij adviseren Bredanaars die toch willen shoppen van tevoren te checken of de winkel open is. Er werd dit jaar in Breda geen extra koopavond ingelast in verband met de Goedheiligman. 

Niet genoeg pepernoten in huis? Wees dan niet getreurd. Veel supermarkten houden zich wel vast aan hun reguliere openingstijden. Bouwmarkten als Praxis en Gamma doen de deuren ook eerder op slot. Hornbach blijft wel gewoon tot 21.00 uur open.