Afbeelding
Foto: Afslankstudio Svitlana

Afvallen met Cryolipolyse: ontdek het tijdens de open dag bij Afslankstudio Sofia

Door: Hanneke Marcelis Advertorial

BREDA - Veel Bredanaars willen het: net dat extra beetje afvallen. Maar op sommige plekken lijkt het vet gewoon níet te willen verdwijnen. Met Cryolipolyse biedt Afslankstudio Sofia precies voor die Bredanaars de oplossing. Met de nieuwe behandeling val je zonder pijn af op heel gerichte plekken. En wie er benieuwd naar is, kan op zaterdag 14 december tijdens de open dag vrijblijvend komen kijken.

Op zaterdag 14 december houdt Afslankstudio Sofia, aan de Amstelstraat 2, een open dag. Van 13.00 uur tot 15.00 uur kunnen geïnteresseerden vrijblijvend binnenlopen om meer te leren over Cryolipolyse. Dat is een effectieve behandeling om af te vallen, die de afslankstudio sinds kort aanbiedt. "Het is een enorm populaire behandeling. Tijdens de open dag kunnen mensen er meer over leren, en demonstreren we hoe zo'n behandeling in zijn werk gaat", legt eigenaresse Svitlana van Poppel weten.

Cryolipolyse

De cryolipolyse behandeling is ook wel bekend onder de naam Freezesculpting. En dat is niet voor niks. Bij de behandeling wordt je vet namelijk bevroren. "Zo'n behandeling gebeurt met ons gloednieuwe apparaat, en duurt slechts een uur", legt Svitlana uit. "Die behandeling is helemaal pijnloos, en super effectief." Met het apparaat kan heel gericht worden gewerkt. Dus of je nou wat vet kwijt wil van je benen of van je buik: het kan allemaal. "Er zijn slechts twee herhaalbehandelingen nodig. Het resultaat zie je na twee tot vier maanden. Daar moet je dus wat geduld voor hebben, maar de behandeling hoeft daarna niet meer herhaald te worden." Bovendien heeft cryolipolyse nog meer voordelen. "Het is een compleet natuurlijke behandeling. En bovendien is cryolipolyse ook enorm goed voor je huid!"

Ben je benieuwd geworden naar wat deze behandeling voor jou kan betekenen? Svitlana nodigt mensen van harte uit om aanstaande zaterdag een kijkje te komen nemen tijdens de open dag. "Kom vooral langs, dan beantwoorden we al je vragen over Cryolipolyse!"

Aanmelden kan via www.cryolipolysebreda.nl of via www.afslankstudiosofia.nl