NAC organiseert inzamelingsactie voor Voedselbank: 'Steek stadsgenoten hart onder de riem' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De supporters tijdens een wedstrijd tegen het Kralingse Excelsior.
De supporters tijdens een wedstrijd tegen het Kralingse Excelsior. (Foto: Peter Visser)

NAC organiseert inzamelingsactie voor Voedselbank: 'Steek stadsgenoten hart onder de riem'

BREDA - Om hulpbehoevende Bredanaars richting de Kerstdagen een steuntje in de rug te geven, organiseert NAC Breda een inzamelingsactie voor de Voedselbank. De voetbalclub roept sponsoren en supporters op aankomende vrijdag één product mee te nemen naar de wedstrijd. 


De Voedselbank Breda zet zich in om mensen die onder de armoedegrens leven te voorzien van een voedselpakket. Met de kerstdagen in het vooruitzicht wil NAC ook een handje helpen. Daarom organiseren zij aankomende vrijdag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Den Bosch, een grote inzamelingsactie.

Producten
NAC Breda vraagt de supporters en sponsoren om één product mee te nemen naar deze wedstrijd. "Op deze manier kunt u uw stadsgenoten die afhankelijk zijn van de Voedselbank een hart onder de riem steken!", aldus NAC op hun site. Volgens de voetbalclub is er bij de Voedselbank een groot tekort aan de volgende producten:  babyvoeding nummers 2 - 3 - 4, luiers in de maten 4 t/m 6, rijst/pasta, pastasaus, koffie, conserven en hagelslag/jam/chocopasta.

Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd de producten inleveren aan de B-side. Tussen het supportersplein en de Fanshop wordt een inzamelpunt opgebouwd. Sponsoren kunnen de producten inleveren bij het inzamelpunt gevestigd voor De Parel. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief