De verdachte werd meegenomen naar het bureau.
De verdachte werd meegenomen naar het bureau. Foto: Creative Commons

28-jarige Bredanaar slaat slachtoffer met hamer op hoofd en blaast agent voortdurend in gezicht

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

BREDA - De politie heeft donderdagavond een 28-jarige Bredanaar aangehouden die iemand met een hamer op het hoofd geslagen zou hebben bij een woning aan de Weilustlaan. Agenten namen de man mee naar het politiecellencomplex. Tijdens het verhoor blaast en fluit de man opzettelijk in het gezicht van de agent tegenover hem. Op het verzoek om daar mee te stoppen, geeft de Bredanaar geen gehoor. Daaropvolgend is hij teruggebracht naar zijn cel. De agent doet aangifte tegen de Bredanaar. 

Agenten gingen donderdag rond 20.10 uur gaan naar een woning aan de Weilustlaan, omdat daar een mogelijke verdachte zou zijn van een mishandeling. Bij deze mishandeling zou een persoon met een hamer op zijn hoofd geslagen zijn. Wanneer agenten bij de woning aankomen, zien zij inderdaad diverse druppels bloed liggen. In de woning troffen ze zich diverse mensen aan, waaronder de mogelijke verdachte. Deze bleek inderdaad ook in deze woning aanwezig te zijn en werd aangehouden. In de woning vonden agenten nog meer bloed, maar ook de mogelijk gebruikte hamer. Deze is in beslag genomen. De verdachte heeft een ademanalyse test ondergaan en testte positief op drugs en alcohol.

De volgende dag werd de man verhoord. Tijdens dit verhoor blaast de man voortdurend in het gezicht van een agent. Op het verzoek om daar mee te stoppen, geeft de twintiger geen gehoor. Daaropvolgend is hij teruggebracht naar zijn cel. De agent doet aangifte tegen de Bredanaar.