Bredase Niek probeert hart van Gaby Blaaser te veroveren in de Bachelorette | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De Bredase Niek
De Bredase Niek (Foto: RTL)

Bredase Niek probeert hart van Gaby Blaaser te veroveren in de Bachelorette

BREDA - Woensdag start het eerste Nederlandse seizoen van de Bachelorette. Influencer Gaby Blaaser zal in de afleveringen die te zien zijn op Videoland op zoek gaan naar de liefde, waarbij de keuze heeft uit achttien mannen. Eén van hen is de Bredase Niek (31).


Maar liefste honderden aanmeldingen kreeg RTL binnen toen bekend werd dat Gaby Blaaser de Nederlandse Bachelorette zou worden. Zij gaat in de realityserie op zoek naar de liefde. Daarbij heeft ze keuze uit achttien mannen die uit de honderden aanmeldingen zijn geselecteerd. De Bredase Niek (31) is er één van.

Niek heeft een eigen autobedrijf. Hij is een zakenman die een druk sociaal bestaan heeft in Breda. Hij ziet een relatie met de bekende influencer wel zitten. En volgens RTL belooft het erg gezellig te worden. "Dankzij Nieks feilloze gevoel voor humor zal Gaby zich niet hoeven te vervelen… ", laten zij weten. 

De Bachelorette is vanaf woensdag 20 mei te zien op Videoland. Gaby Blaaser liet al weten enorm uit te kijken naar de start van het seizoen. "Ik ben erg blij dat ‘De Bachelorette’ van start gaat zodat iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de 18 mannen heeft uitgepakt.” 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief