Foto: Facebook zwembad Wolfslaar

Het mag weer: Baantjes trekken bij Wolfslaar

BREDA - Zwembad Wolfslaar heeft de deuren geopend. Vanochtend vroeg lagen de eerste fanatiekelingen al in het water. Let wel op als jij als langs wil gaan: je moet wel van tevoren reserveren. 


Met warme dagen op komst is het lekker om wat verkoeling op te zoeken. Gelukkig opende ook zwembad Wolfslaar vandaag de deuren weer. Het zwembad gaat in eerste instantie van start met baantjes trekken. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 11.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. In het weekend kunnen waterratten van 09.00 tot 12.00 uur in beweging komen. 

Het zwemmen gebeurt in blokken van 55 minuten. Tien minuten voor het hele uur gaat de receptie open en mogen gasten naar binnen. Vijf vóór gaat de zoemer en mogen gasten richting de zwemvloer. Vanaf het hele uur (bijvoorbeeld 08.00 uur) tot de volgende zoemer mag er gezwommen worden. Reserveren voor 25 mei kan vandaag nog tussen 09.00 en 12.00 uur. Vanaf morgen kan er tijdens de openingstijden gereserveerd worden. 

Over het recreatief zwemmen wordt later nog meer bekend gemaakt.

Abonnementen 

Abonnementen zijn per direct online aan te schaffen voor het voorverkoop tarief. Ook zijn er losse tickets en rittenkaarten te koop aan de kassa. 


FOTOSERIES