Afbeelding

Bureau Brabant toont beelden van 'forse' mishandeling aan Haven

Door: Bregje Kop Politie

BREDA - Bureau Brabant toont beelden van een 'forse' mishandeling aan de Haven in Breda. Hierbij raakte een 23-jarige man uit Roosendaal gewond. 

Een 23-jarige Roosendaalse man werd in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december omstreeks 04.15 uur voor een eetgelegenheid op de Haven in Breda fors mishandeld. Het slachtoffer herinnert zich nog dat enkele meiden ruzie hadden. Hij liep daar naar toe, maar kreeg vervolgens van een nog onbekende jongeman die daarbij stond, drie enorme klappen tegen het hoofd. Hierdoor viel hij met zijn achterhoofd hard op de grond. De Roosendaler raakte buiten bewustzijn. 

Het slachtoffer liep een forse hoofdwond en een zwaar gekneusde kaak op. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie is nog steeds op zoek naar de dader. Er zijn camerabeelden waarop deze man te zien is. Hij droeg die nacht een beige jas. 

Bureau Brabant toont komende week de beelden. Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.