‘Simply The Best’ werd eerst verplaatst, maar wordt nu een livestreamconcert | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto:

‘Simply The Best’ werd eerst verplaatst, maar wordt nu een livestreamconcert

BREDA - 'Simply The Best’ vindt dit jaar plaats door middel van een livestream. Het eerder geplande concert vervalt daardoor.


De livestream vindt plaats op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur. Het geplande concert dat op vrijdag 9 oktober zou plaatsvinden vervalt hierdoor. Stichting in Concert presenteert hiermee een avondvullende show met muziek uit de 70’s en 80’s. Speciaal voor deze show is er een orkest samengesteld met de meest talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda.

RIVM-richtlijnen
De afgelopen tijd heeft het bestuur samen met de commissies diverse scenario’s uitgewerkt om het concert op welke manier dan ook doorgang te laten vinden. "Wij zijn blij dat we nu kunnen vertellen dat dit gelukt is!", aldus de organisatie. "Natuurlijk met inachtneming van de nodige COVID-maatregelen volgens de RIVM richtlijnen."

"Omdat wij er als Stichting in Concert vooral zijn voor onze muzikanten en vocalisten hebben wij voor een vorm gekozen waarbij zij het oorspronkelijke programma alsnog uit kunnen voeren én we hen het podium kunnen bieden dat ze verdienen, hetzij met het publiek op afstand."

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief