Jonge Bredanaars genieten van NAC Fundag | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Wesley van der Linde

Jonge Bredanaars genieten van NAC Fundag

BREDA - Met SummerviBes hebben alle Bredase kinderen de kans om in deze bijzondere zomervakantie tóch lekker bezig te zijn. Zo leefden jongeren zich vandaag uit in Geeren-Noord tijdens de NAC-Fundag.


Lekker voetballen en actief bezig zijn. Dat klinkt als een ideale bezigheid voor kinderen tijdens de zomervakantie. Maar toch zitten veel kinderen vaak binnen. Door het coronavirus zijn veel vakanties geannuleerd, en voor veel ouders is het lastig om iedere dag opnieuw leuke activiteiten te bedenken voor hun kinderen. Gelukkig helpt SummerviBes hen.

Het programma dat georganiseerd wordt vanuit de gemeente Breda bestaat uit zo'n vierhonderd activiteiten. Die vinden plaats in de zomervakantie. Vandaag konden jongeren onder andere genieten van toffe voetbalactiviteiten in Geeren-Noord. Begin van de middag waren de jongere kinderen aan de beurt, en later in de middag de wat oudere tieners. 

Benieuwd geworden? Op www.summervibesbreda.nl staat het totaalprogramma met meer informatie over de activiteiten en over de Vakantiestraat. 


WESLEY VAN DER LINDE

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief