Coronabesmetting bij Jumbo aan Dr. Struyckenplein: 12 medewerkers uit voorzorg in thuisquarantaine | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De winkel is wel gewoon open.
De winkel is wel gewoon open. (Foto: PERRY ROOVERS)

Coronabesmetting bij Jumbo aan Dr. Struyckenplein: 12 medewerkers uit voorzorg in thuisquarantaine

BREDA - Een medewerker van de Jumbo aan het Dr. Struyckenplein in Breda blijkt het coronavirus te hebben. Dat heeft de supermarktketen gisteren aan Omroep Brabant bevestigd.


De woordvoerster van de Jumbo heeft aan de regionale omroep aangegeven dat één personeelslid positief getest is op het coronavirus. Uit voorzorg zitten er nog twaalf andere medewerkers in thuisquarantaine. Ze hebben op dit moment geen klachten. 

"We hebben bij alle medewerkers nogmaals benadrukt om bij klachten thuis te blijven en zich direct te laten testen", aldus woordvoerster Maartje Rothuizen. Wanneer één van de andere medewerkers positief test, doet de GGD een contact onderzoek net als bij ieder ander. 

Winkel open
Het filiaal van de Jumbo aan het Dr. Struyckenplein blijft ondanks de besmetting gewoon open. Volgens de woordvoerster zijn er geen problemen in de planning van het personeel. Dit wordt binnen de winkel opgelost met overige medewerkers.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief