Afbeelding
Foto: DutchGP

Bredaas CM.com geeft naam aan Circuit van Zandvoort

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het Bredase CM.COM is de nieuwe primaire, naamgevende sponsor van Circuit Zandvoort. Het Circuit heet voortaan het CM.com Circuit Zandvoort. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

Vanaf heden heet het Zandvoortse racecircuit CM.com Circuit Zandvoort. CM.com verbindt zich als naamgevend partner aan Circuit Zandvoort. "Het partnership is een volgende stap na de bestaande samenwerking die CM.com heeft met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Een logische stap met betrekking tot de doorontwikkeling van digitale bezoekersbeleving. Met andere woorden: Circuit Zandvoort zet met CM.com vol in op (digitale) transformatie", valt er op de site van dutchgp te lezen.

Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens een persconferentie.Tijdens deze bijeenkomst werd aandacht besteed aan de afgeronde upgrade van het circuit die het best gesymboliseerd kan worden door de nieuwe Grade 1 licentie die de FIA verstrekt heeft. Daarmee is het legendarische parcours officieel klaar voor de komst van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Eigenlijk zou Zandvoort op 3 mei worden verreden, maar dat ging vanwege corona niet door. Een nieuwe datum is nog niet vastgelegd.


?? CM. com becomes primary sponsor of Dutch Circuit Zandvoort and the official name of the circuit will be CM. com Circuit Zandvoort #formula1 #DutchGrandPrix #CMcomCircuitZandvoort

Geplaatst door CM.com op Woensdag 26 augustus 2020