Foto: Edwin Wiekens

Unieke poster bemachtigen? Het kan bij de postersale van 3sec.gallery

BREDA - Op 20 september vindt de jaarlijkse postersale van de 3sec.gallery plaats bij Brack in het Havenkwartier. Tijdens de postersale zullen er unieke design posters in zeer exclusieve oplage te koop zijn. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.  Als jij een poster hebt die je graag wilt kopen is dit een uitgelezen kans. Er zijn zo'n 800 posters beschikbaar.


De postersale, een initiatief van Graphic Matters en de 3sec.gallery, bevat werken die eerder in de 3sec.gallery zijn getoond. Sinds 2014 verschijnt er vier keer per jaar een nieuwe expositie in de inrit van de Chassé Parking - deze posters worden nu verkocht. De posters kosten 15, 25 of 45 euro per stuk, afhankelijk van de poster. In de prijzen wordt rekening gehouden met eventuele gebruikssporen en de status van de ontwerpers.

Gedurende de postersale zullen de voorschriften van het RIVM worden nageleefd en zal er de hoogste prioriteit gesteld worden aan een veilige verloop. De posters zijn A0 formaat en geprint op 3mm plastic board (dus niet oprolbaar)

De postersale vindt plaats op 20 september tussen 12:00 en 17:00 uur. Het adres is Speelhuislaan 175, Breda.