Peter van der Velden nieuwe toezichthouder bij Curio

BREDA - Peter van der Velden is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht bij beroepsopleider Curio. Van der Velden volgt daarmee Bert Heikens op, die sinds begin 2014 de voorzittershamer hanteerde.


"Curio ken ik sinds een jaar als de beroepsopleider van de regio", aldus de oud-burgemeester van onder andere Breda en Bergen op Zoom. "Vanuit de toezichtrol wil ik bijdragen aan de ambitie van Curio om stevig verankerd te zijn in de regio. De samenwerking met instellingen en het bedrijfsleven is immers van levensbelang voor het beroepsonderwijs."

De toezichtfunctie bij Curio maakte de afgelopen jaren onder leiding van Heikens een flinke moderniseringsslag. Heikens: "De leden van de raad van toezicht zijn nauwer verbonden geraakt met de scholen van Curio, getuige bijvoorbeeld de regelmatige werkbezoeken die op diverse locaties plaatsvonden." Met de komst van Peter van der Velden wordt deze ontwikkeling verder doorgezet.

Rob Neutelings, bestuursvoorzitter: "Van der Velden brengt, naast zijn enorme netwerk, een zeer sociaal hart mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze kwaliteiten uitstekend passen bij de ambities van Curio. In zijn nieuwe functie kan hij er uitstekend op toezien dat Curio de ambities waarmaakt."

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief