Afbeelding
Foto: Instagram wijkagenten_breda_noord_west

Gestolen scooter gevonden bij inval in woning Haagse Beemden

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Naar aanleiding van een melding van een getuige is de politie Breda een woning in de Haagse Beemden binnengevallen. Daar konden agenten een gestolen scooter in beslag nemen.

Een oplettende getuige zag dit weekend iemand een gestolen scooter mee naar binnen nemen in een woning in de Haagse Beemden. De getuige meldde dit aan de politie.

Door meerdere politie-eenheden werd de woning vervolgens ingesloten. Na het verkrijgen van een machtiging wilden agenten de woning betreden om de scooter in beslag te nemen. In eerste instantie deed de verdachte niet open, de politie belde meermaals aan zonder succes. Hierna besloot de politie om de voordeur met geweld te openen.

In de woning kwamen agenten de verdachte tegen. Ook vonden de agenten de scooter die als gestolen was opgegeven. De verdachte is aangehouden en de scooter werd in beslag genomen. De scooter is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.






View this post on Instagram









Naar aanleiding van een melding van een getuige werd gezien dat dit weekend een verdachte met een gestolen scooter zijn woning in de Haagse Beemden te Breda had betreden. Door diverse eenheden werd de woning dichtgezet en na verkrijgen van een machtiging werd de woning betreden ter aanhouding en voor inbeslagname van de scooter. Op aanbellen werd niet open gedaan, waarna met geweld de voordeur is geopend. In de woning is de verdachte aangetroffen en aangehouden. Ook de scooter is aangetroffen en in beslag genomen. De scooter is teurg gegaan naar de rechtmatige eigenaar. Daarnaast onderzoeken wij ook een link met een inbraak in een bedrijfsauto. Ook hiervan is aangifte opgenomen. Bent u slachtoffer van inbraak in uw auto, onderneem dan actie. Doe aangifte via politie.nl of maak een afspraak via 0900-8844 voor het doen van aangifte. #inbraak #heling #gestolen #scooter #auto #haagsebeemden #breda ^MG ^LS Omroep Brabant BN DeStem Breda BredaVandaag Breda.Nieuws.nl BredaNu Haagse Beemden

A post shared by  Wijkagenten Breda Noord-West (@wijkagenten_breda_noord_west) on