Afbeelding
Foto: Archief

Agressieve Bredanaar (18) bijt agent tijdens aanhouding

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Een politieagent is gisteren tijdens een aanhouding gebeten door een 18-jarige Bredanaar. De man wordt ervan verdacht een plaats waar hij een ongeval veroorzaakte te hebben verlaten. De verdachte vluchtte na het ongeval, maar werd niet veel later thuis door agenten aangehouden.

Politieagenten werden gisteren rond 14:50 uur door twee personen gewenkt ter hoogte van het Doctor Ariƫnsplein in Breda. Het tweetal vertelde de agenten dat er zojuist een scooter tegen een geparkeerde auto was gereden en dat de bestuurder van de scooter is gevlucht. De auto had schade en de scooter is na het ongeval achtergebleven op straat.

Aanhouding

De agenten konden achterhalen wat het woonadres van de scooterrijder is. Bij aankomst zien de agenten dat de verdachte agressief is. Hij roept luidkeels dat hij niet mee wil naar het politiebureau. De agenten praten met de Bredanaar en proberen hem te kalmeren. Wanneer hij een slaande beweging in de richting van een politieagent maakt, wordt hij aangehouden. 

Ook tijdens zijn aanhouding is de man agressief en bijt hij zelfs een van de politieagenten. De politieagent heeft tandafdrukken in zijn arm en heeft aangifte tegen de verdachte gedaan.