Afbeelding
Foto: Politie.nl

Twee Bredanaars op heterdaad aangehouden na inbraak in bedrijfspand

Door: Redactie Algemeen

BREDA/ ETTEN-LEUR - In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie in Etten-Leur twee mannen op heterdaad aangehouden voor een inbraak in een bedrijfspand. Het gaat om twee Bredanaars van 28 en 33 jaar. 

De eigenaar van een bedrijfspand aan de Bisschopsmolenstraat schrok afgelopen nacht wakker van een alarmmelding. Direct werd de politie gealarmeerd. Met resultaat, want niet veel later hielden de agenten twee mannen (28 en 33 jaar) uit Breda aan.

Alarm

Bij het bedrijfspand werd rond 03.30 uur het alarm geactiveerd. De eigenaar zag via de camerabeelden dat er daadwerkelijk ingebroken werd en belde direct 112. De inbrekers waren snel vertrokken, maar de agenten zochten in de nabije omgeving naar verdachte personen. Op de Nijverheidsweg werd een auto gecontroleerd met daarin twee mannen. Zij hadden geen duidelijke verklaring wat zij in de omgeving deden en werden herkend op de camerabeelden uit de desbetreffende winkel. Hierop zijn beide mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De auto waarin zij reden is in beslag genomen voor verder onderzoek.