Afbeelding
Foto: Shutterstock

Beeks bouwbedrijf zoekt relschoppers: ‘Je mag bij mij zoveel stenen gooien als je wilt’

Door: Bregje Kop Algemeen

PRINSENBEEK - Een wel heel bijzondere oproep vanuit een bouwbedrijf in Prinsenbeek gaat momenteel viral. Het bouwbedrijf roept relschoppers op om zich te melden. “Bij ons mag je zoveel stenen gooien als je wilt.”

Het Beekse bouwbedrijf Van den Broek infra BV plaatste dinsdag een oproep op Facebook. “Voor alle stenengooiers (relschoppers). Ik zoek nog oppermannen!”, is te lezen op de pagina. “Het heeft veel voordelen, namelijk dat je mij overdag zoveel stenen mag aangooien als je wilt.” Van den Broek benadrukt daarbij: “Hoe sneller, hoe beter!” Het bericht ging meteen viral. 

Volgens Van den Broek zijn er nog meer voordelen aan het ‘stenen gooien’ bij zijn bedrijf. “Je krijgt gewoon werkhandschoenen, dan krijg je niet zo snel zere handen”, grapt hij. “Daarnaast hoef je niet met je handen de stenen uit te breken, daar heb ik machines voor”, gaat hij verder. “Nog een voordeel is dat je ‘s avonds gewoon moe bent en dus niet meer naar buiten wilt. En dus ook weinig last hebt van de avondklok!”

Als je na een dag werken nog niet moe genoeg bent, dan gunt Van den Broek je gewoon wat extra uurtjes. “Je mag altijd overwerken. Dat wordt ook nog eens extra betaald! Je kunt dus gewoon geld verdienen in plaats van boetes betalen. Ik zou zeggen een win-winsituatie!”

Ben jij een relschopper en lijkt het jou wel wat om stenen te gaan gooien bij het Beekse bouwbedrijf? Dan kun je gewoon contact opnemen. “Stuur me gerust een berichtje via Facebook.”