Het jaarboek Breda 2020 is nu verkrijgbaar: ‘Een must-have voor iedere Bredanaar’ | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Bredavandaag

Het jaarboek Breda 2020 is nu verkrijgbaar: ‘Een must-have voor iedere Bredanaar’

BREDA - De eerste editie van het Jaarboek Breda is vanaf nu verkrijgbaar! In maar liefst 104 pagina's blik je via handige overzichten, prachtige foto's en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2020 in de gemeente Breda. Een must-have voor iedere Bredanaar!


In Het Jaar Van Breda 2020 hebben wij voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen in woord en beeld op een rij gezet. Ook laten we mensen uit het nieuws en lokale ondernemers aan het woord. Kortom: een waardevolle bewaaruitgave over Breda.

Wat kan ik van het jaarboek verwachten? 
Het Jaarboek Breda 2020 is een uitgave van BredaVandaag waar in maar liefst 104 pagina's wordt teruggeblikt op het jaar 2020 in Breda. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto's terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit turbulente jaar hebben beleefd en delen Bredanaars foto's van hun persoonlijke hoogtepunten van 2020.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek Breda 2020? Het boek Breda 2020 is nu verkrijgbaar voor slechts 19,95 euro! En wil jij BredaVandaag steunen, en tegelijkertijd heel 2021 genieten van unieke winacties en voordelen? Word dan voor slechts 10 euro extra Vriend van BredaVandaag!

Verkooppunten
Het Jaarboek Breda 2020 is nu verkrijgbaar via bodeshop.nl, en bij de zes verkooppunten die hieronder vermeld staan. Ben je Vriend van BredaVandaag? Dan ontvang je het Jaarboek Breda 2020 gratis!

Verkooppunten
Breda: Jumbo Miegielsen, Donk 4
Breda: Jumbo de Burcht, De Burcht 20
Bavel: Albert Heijn, Pastoor Doensstraat 4
Ulvenhout: Jumbo Meerendonk, Chaamseweg 1
Teteringen: Jumbo Teteringen, Scheperij 3
Prinsenbeek: Jumbo Michielsen, Markt 14

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief