Annemiek Jetten (57) nieuwe voorzitter Vereniging Markdal | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
<p>annemiek_jetten</p>

annemiek_jetten

(Foto: archief)

Annemiek Jetten (57) nieuwe voorzitter Vereniging Markdal

BREDA - Annemiek Jetten (57) is met ingang van maandag 15 februari de nieuwe voorzitter van de Vereniging Markdal. Zij volgt daarmee Sjef Langeveld (77) op.


De Vereniging Markdal is aftredend voorzitter Sjef Langeveld grote dank verschuldigd. “Hij heeft als een van de initiatiefnemers aan de wieg gestaan van de oprichting van onze vereniging. De afgelopen tien jaar heeft hij - samen met de bewoners en met anderen binnen de vereniging - met een enorme energie gewerkt aan de totstandkoming van de plannen voor de herinrichting van het Markdal. En natuurlijk samen met de provincie gemeenten en het waterschap. Daarnaast is zijn grote kennis van zaken van grote invloed geweest op de kwaliteit van de plannen die nu op tafel liggen.”

De nieuwe voorzitter beschikt onder meer als oud-burgemeester van de gemeenten Sluis en Vlaardingen en als Hoofd Juridische Zaken van waterschap Brabantse Delta over de nodige bestuurlijke ervaring. “Die ervaring komt haar goed van pas nu de vereniging de omschakeling maakt van plannenmaken voor de herinrichting naar uitvoering. De vereniging moet ‘toekomstproof’ worden.” 

De vrijwilligers van de vereniging zitten samen met de mensen van het waterschap en bureau RoyalHaskoning DHV midden in het proces om voor het eerste deel van het Markdal het Voorlopig Ontwerp uit te werken naar een Definitief Ontwerp.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief