Afbeelding
Foto: Politie.nl

Man (38) valt urenlang personeel en klanten van Bredase supermarkt lastig

Door: Bregje Kop Politie

BREDA - Een 38-jarige man zorgde gisteren meerdere malen voor veel overlast in en bij een supermarkt aan de Belcrumweg. Hij is later op de dag aangehouden voor huisvredebreuk. 

Rond 09.00 uur wilde een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats een supermarkt binnenlopen die op dat moment nog gesloten was. Het personeel had hem hierop gewezen. Een uur later kwam hij terug en zou iets onder zijn jas hebben gestopt. Een winkelmedewerker is achter de man aangegaan, maar verloor hem uit het oog.

Na een tijdje kwam de man de supermarkt weer in. De man beschuldigde het personeel ervan dat zij een boek van hem hadden gestolen. Het personeel heeft de man gevraagd de winkel te verlaten. De man is die dag nog meerdere keren teruggegaan. Ook heeft hij klanten van de winkel dreigend benaderd op de parkeerplaats.

Winkelverbod

De politie werd in de loop van de middag gebeld. Toen zij ter plaatse kwamen zagen zij de man op straat slapen. De supermarkt heeft een winkelverbod uitgeschreven dat overhandigd is door de politie. Terwijl de politie nog aanwezig was, besloot de man toch weer de winkel in te gaan. Hierop is hij aangehouden door de agenten en meegenomen naar het bureau.