Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

Supporters zwaaien massaal spelers NAC uit in aanloop naar duel tegen FC Emmen

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - NAC supporters hebben vanmiddag de spelers uitgezwaaid. Een grote groep supporters kwam samen bij het stadion om de spelers een hart onder de riem te steken. Donderdag speelt NAC de belangrijke wedstrijd tegen FC Emmen in de play-offs om promotie naar de eredivisie.

Onder andere Vak G en de Breda Loco's deelden vandaag de oproep om massaal de spelers van NAC uit te zwaaien bij het stadion. En daar werd massaal gehoor aan gegeven. Supporters kwamen massaal met vlaggen en vuurwerk samen.

Vanuit het stadion vertrok de spelersbus die de selectie naar Emmen zal brengen. Daar wordt donderdagavond de cruciale wedstrijd tegen FC Emmen gespeeld. Als het NAC lukt om te winnen van de nummer 16 van de eredivisie, dan speelt NAC zondag de finale van de play-offs. De tegenstander is dan de winner van het duel Roda JC - NEC.

Ook gisteren kwamen de supporters van NAC al samen om de club te steunen in de strijd om promotie. Honderden supporters gingen toen naar Bosschenhoofd en kwamen samen bij het hotel van de spelers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding