Foto: Politie.nl

Drie verdachten melden zich naar aanleiding van nieuwe foto’s van relschoppers NAC

BREDA - Er hebben zich drie verdachten bij de politie gemeld die zichzelf hebben herkend op de nieuwe beelden die gisteren zijn vrijgegeven van de rellen bij NAC-NEC.


De politie heeft gisteren zes nieuwe foto’s van verdachten van de rellen bij NAC-NEC gepubliceerd. En dat had veel effect. Naar aanleiding van de nieuwe foto’s hebben al drie verdachten zichzelf bij de politie gemeld. Hun foto’s zijn dan ook verwijderd van de politiepagina.

Er zijn momenteel nog zes relschoppers die via geblurde beelden worden gezocht door de politie. Drie foto’s die gisteren zijn gepubliceerd, en drie die al eerder openbaar werden gemaakt. Wie iemand of zichzelf herkend, kan dat melden bij de politie. Het tonen van de geblurde beelden is een eerste stap voor de politie. Wanneer de vervaagde beelden geen concrete tips meer opleveren, zal de politie de herkenbare beelden van de relschoppers gaan delen.

De relschoppers worden verdacht van betrokkenheid bij de vernielingen die werden aangericht tijdens de rellen na de wedstrijd NAC-NEC. Daarbij werden ook meerdere agenten bedreigd en mishandeld. Maar liefst 22 agenten deden na de rellen aangifte van het geweldsmisdrijf.