Foto: archief Weekblad de Bode

Wie verdient een plaats in het zonnetje? Vraag op tijd een lintje aan

BREDA - Ken jij iemand die het écht verdient om in het zonnetje gezet te worden? Let dan op! Het is weer tijd om lintjes aan te vragen voor de Lintjesregen 2022. Het afgelopen jaar ontvingen tien Bredanaars die zich inzetten voor de samenleving en anderen een Koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen.


Veel Bredanaars zetten zich al jaren onbaatzuchtig in voor de samenleving of betekenen iets voor anderen. Alhoewel Breda hier natuurlijk trots op is, verdienen deze mensen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. Ken jij iemand die dit verdiend? Vraag dan een lintje voor hem of haar aan. Wie weet wordt er dan tijdens de Lintjesregen 2022 aan hem of haar een Koninklijke onderscheiding namens Zijne Majesteit uitgereikt. Tot 15 juli 2021 kunnen er bij de gemeente voorstellen ingediend worden. Kijk hier voor meer informatie.

Lintjesregen 2021

Op 26 en 27 april heeft burgemeester Paul Depla persoonlijk aan tien bijzondere Bredanaars een lintje overhandigd. In tegenstelling tot andere jaren was de fysieke uitreiking verspreid over twee dagen. Negen inwoners van Breda zijn dit jaar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Eén Bredanaar ontving de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief