Foto: Wayback Burgers

Wayback Burgers viert start van de zomer met gratis milkshakes

BREDA - Het is inmiddels een traditie voor Wayback Burgers. Op 21 juni, tijdens de start van de zomer, trakteert het restaurant op gratis milkshakes. En daar hoef je niets voor te doen! Iedereen die binnenloopt, krijgt een milkshake mee.


Heb jij zin in een lekkere koude versnapering na al deze zomerse dagen? Ga dan maandag 21 juni tussen 11.00 en 21.00 uur zeker even langs bij Wayback Burgers aan het Stationsplein. Het restaurant geeft aan iedereen die binnen komt lopen een gratis milkshake weg. Het enige wat je hoeft te doen is bij de vestiging langs gaan en om de milkshake vragen. 

“Wij noemen deze dag ‘Free Shake Day’”, vertelt Daniëlle Leeman, Chief Commercial Officer bij Wayback Burgers Nederland. “Van opening tot sluiting kunnen kunnen gasten bij ons terecht om een gratis milkshake te halen. Een bestelling plaatsen is niet nodig. Wayback Burgers viert op deze manier met al haar gasten het begin van de zomer.” Ieder jaar wordt er één smaak de ster van de dag. Dit jaar is er gekozen voor de Chocolate Shake. “De milkshakes worden met de hand gemaakt en zijn op basis van vers vanille roomijs met melk.”

De Bredase vestiging is pas één van de twee Wayback Burgers die open zijn in Nederland. De tweede vestiging zit in Tilburg, maar in juli staan de openingen van Zwolle en Winschoten op de planning. “We zijn druk bezig met bouwen in beide zaken, maar omdat je voor de milkshakes alleen een mixer en een vriezer nodig hebt, doen beide zaken maandag gewoon mee. Wij hopen op 21 juni veel mensen te mogen verwelkomen in onze restaurants in Breda, Tilburg, Zwolle en Winschoten”, aldus Leeman. 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief