Foto: Google Maps

Leegstaande Tussenpauz in Bavel is eindelijk onder voorbehoud verkocht

BAVEL - De Tussenpauz in Bavel heeft, onder voorbehoud, een nieuwe eigenaar. Het Bavelse ondernemerskoppel Henneke en Geert Bastiaansen heeft het karakteristieke pand waar voorheen Bruininks was gevestigd gekocht.


Het nieuws ging al een tijdje rond in Bavel, en nu is het via een Facebookbericht ook bevestigd: Henneke en Geert Bastiaansen hebben de Tussenpauz gekocht. Dat het nieuws nu al naar buiten komt, is eigenlijk eerder dan de ondernemers zelf hadden gewild. “Het liefst hadden wij dit nog even stil gehouden omdat er nog wat belangrijke stappen te nemen zijn, o.a. met de gemeente”, laat Henneke Bastiaansen weten. De koop is momenteel pas onder voorbehoud.

Toch kan het nieuws al rekenen op veel enthousiaste reacties. Voor veel inwoners van Bavel was het leegstaan van de Tussenpauz een doorn in het oog. Dat het pand nu gekocht gaat worden door inwoners van Bavel is voor veel mensen goed nieuws. “Wij kijken ernaar uit om de gebouwen van de Tussenpauz te ontwikkelen naar een gebied waar iedere Baviaon plezier aan beleeft”, laat Bastiaansen weten. “De komende maanden zullen we jullie op de hoogte houden. Maar nu als eerste prioriteit, met de gemeente en andere partijen aan tafel.