Foto: Charles van Campenhout

Publiek welkom bij oefenduel Zundertse Selectie - NAC

BREDA - Goed nieuws voor de voetballiefhebbers in de regio. Zij kunnen op zaterdag 3 juli namelijk ‘gewoon’ naar de oefenwedstrijd tussen de Zundertse Selectie en NAC. Het duel - een jarenlange traditie - wordt op zaterdag 3 juli als vanouds op sportpark De Wildert in Zundert gespeeld.


In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is er steevast één wedstrijd waar door de liefhebbers in de regio reikhalzend naar wordt uitgekeken: het traditionele treffen tussen de Zundertse Selectie en NAC in Zundert. Al bleef het nog even spannend of er - vanwege het coronavirus - dit jaar toeschouwers bij aanwezig zouden mogen zijn. Aan die onzekerheid is een einde gekomen, want woensdagavond werd het sein op groen gezet: publiek is van harte welkom.

Verplichte test

Supporters die bij het duel aanwezig willen zijn, moeten zich vanwege het coronavirus vooraf wel verplicht aanmelden via Testen voor Toegang. Binnen 40 uur voor de wedstrijd dient dan een test te worden afgenomen. De dichtstbijzijnde testlocaties zijn Breepark en het Rat Verlegh Stadion in Breda. Mensen die volledig zijn gevaccineerd, kunnen vanaf vandaag in de CoronaCheck-app via DigiD hun vaccinatiebewijs aanmaken. De (voor)verkoop van de kaarten voor het duel tussen de Zundertse Selectie en NAC verloopt via de Bredase club, zowel online als aan de kassa.

Blij

VV Zundert, steevast gastheer van wat ook wel wordt aangeduid als ‘de moeder aller oefenduels’, is blij dat de wedstrijd weer op het programma staat. Vorig jaar ging de wedstrijd vanwege het coronavirus niet door. Het jaar ervoor was dat nog wel het geval. Toen won NAC onder tropische temperaturen het duel met 0-4. Sydney van Hooijdonk, Finn Stokkers en Boris Kudimbana (twee keer) zorgden die wedstrijd voor de doelpunten.

Zundertse Selectie

Zaterdag 3 juli zal het de 23ste keer zijn dat de teams elkaar treffen. De technische staf en begeleiding van de Zundertse Selectie worden dit jaar geleverd door VV Zundert en bestaan uit trainer Jack Sweres, assistent -trainer Ruud Verheijen, leider Yannick Nelemans, elftalbegeleider Sjoerd Willemsen en verzorger Marcella Jacobs. De Zundertse Selectie dit jaar wordt gevormd door Thomas van Nederkassel, Wim Kas, Roy Jacobs, Owen Maas en Olivier van Hassel (VV Zundert), Leroy Daems, Sjoerd Broos, Marvin de Beer, Cas van de Broek en Pim Goossens (Moerse Boys), Gilberto Quiala en Bram Jansen (VVR), Nick Jongeneelen en Jack Mertens (VV Achtmaal) en Thijs Damen en Jurre Jochems (VV Wernhout).

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief