Foto: Monique van der Veer

Nieuwe plantenwinkel aan St. Annastraat met persoonlijke touch

BREDA - Monique van der Veer opende afgelopen donderdag een plantenwinkel in Breda. De winkel, genaamd The Green Submarine, is de plek voor bijzondere planten en advies over levend groen. Het milieu staat hoog in het vaandel bij Monique en daarom biedt ze ook specifiek biologische plantenvoeding, natuurlijke bestrijdingsmiddelen en tweedehands producten aan. 


Deze week opende Monique van der Veer een plantenwinkel in Breda genaamd The Green Submarine. ‘’Een mega spannende, maar vooral mooie stap’’, zo zegt zij zelf. Tot voor kort had Monique nog een kantoorbaan, maar ze droomde er al langer van om van haar hobby haar werk te maken. Dat enthousiasme en de liefde voor planten komt duidelijk naar voren.  

De eerste dagen zijn voor Monique erg positief verlopen. De winkel trok klanten en de reacties zijn erg positief. 

Milieu en persoonlijke touch

Met ‘groen’ wordt niet alleen verwezen naar de planten, maar ook naar de manier waarop ze werkt. Ze verkoopt biologische plantenvoeding en tweedehands potten. Als je graag je plant ziet groeien vanuit een zaadje, dan kun je er ook terecht voor een kweekset.

Monique vindt ook de persoonlijke touch belangrijk. Ze geeft advies op maat over planten. ‘’Je kunt bij elke winkel natuurlijk adviezen krijgen, maar ik probeer echt mee te kijken met mensen. Waarom groeit een plant juist wel of niet? Op welke plek plaats je welke plant?’’

De winkel vind je aan de St. Annastraat 13 en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 11:00 uur en 17:30 uur.


Monique van der Veer

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief