Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Op pad in eigen regio? LandStad De Baronie en VVV’s komen met vakantiekrant

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Streeknetwerk LandStad De Baronie, de VVV’s en toeristische informatiepunten in De Baronie van Breda hebben samen een vakantiekrant ontwikkeld. Daarin lezen Bredanaars én bezoekers alles over hun eigen regio. De vakantiekrant zit deze week als bijlage in huis-aan-huiskrant BredaVandaag, en is ook online te lezen. 

Inspiratie om de De Baronie te ontdekken. Dat is wat de vakantiekrant ‘Op pad in De Baronie van Breda’ biedt. De krant brengt natuurgebieden, routes, bezienswaardigheden, streekproducten en ‘family-fun’-activiteiten voor het voetlicht en inspireert volop om deze zomer toch vooral de pareltjes in De Baronie te ontdekken. De veelzijdige natuur met statige bossen, uitgestrekte polders, woeste heide, oeroude vennen, kabbelende beken en ongeëvenaard schone beekdalen. Maar ook cultuur en historie komen aan bod, net als karakteristieke monumenten, molens, musea en bijzondere kerken. En omdat Brabanders zijn op goed eten wordt er ook stilgestaan bij wat culinaire hotspots en streekproducten. 


De krant krant vloeit voort uit de samenwerking tussen ondernemers, VVV’s en toeristische informatiepunten en de verschillende gemeenten, verenigd in LandStad De Baronie: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. Tussen 5 en 11 juli valt de krant in de bus op bijna 160.000 adressen.  Daarnaast worden door de VVV’s en toeristische informatiepunten nog eens ruim 20.000 exemplaren verspreid over diverse distributiepunten, waaronder hotels, restaurants, campings en vakantieparken.

Je leest de krant hier.