Foto: Karin Jonkers

Maak kans op gratis kaarten voor Zodiac de Musical

BREDA - In de Koepel in Breda wordt theaterspektakel Zodiac de Musical opgevoerd. En vrienden van BredaVandaag krijgen de kans om daarbij te zijn! BredaVandaag mag tien vrijkaarten ter waarde van 79 euro per stuk weggeven!


Wil je kans maken op deze kaarten, en ben je al vriend van BredaVandaag? Houd dan je mailbox in de gaten! Ben je nog geen vriend van BredaVandaag, maar wil je deze kans niet missen? Ga dan snel naar www.vriendvanbredavandaag.nl, en wordt vóór zaterdag 17 juli vriend. Je steunt dan de lokale nieuwsvoorziening, én maakt kans op kaarten voor Zodiac!

Over Vriend van BredaVandaag
Vrienden van BredaVandaag steunen de lokale nieuwssite én weekkrant BredaVandaag voor 29,95 euro per jaar. Om hen te bedanken voor hun steun, ontvangen de vrienden ieder jaar het unieke Jaarboek Breda. Daarnaast profiteren zij van verschillende lezersacties. Zo ontvingen de vrienden van BredaVandaag al een theepakket van LocalTea en eetbare bloemen van de Plantage. Ook maakten zij kans op een helikoptervlucht, een cadeaubon van 100 euro van Tresanti en nu dus op kaarten voor Zodiac de Musical! 

Over Zodiac

De beleving begint bij ZODIAC de musical buiten al. Want je staat niet simpel in de rij om binnen te komen. Nee, je staat meteen ingedeeld bij het element dat je zelf koos toen je je ticket kocht: Water, lucht, vuur of aarde. Die vier elementen spelen een belangrijke rol in het verhaal dat Zodiac vertelt, net als de sterrenbeelden die al wekenlang op het dak van de Koepel te bewonderen zijn. Zodiac gaat namelijk over de sterrenbeelden die samen besluiten de vier elementen terug te halen van aarde. Want in de ogen van de sterrenbeelden is het experiment aarde mislukt. Het verhaal speelt zich af in 2031. De mensen hebben de aarde op dat moment volledig uitgeput en vernield. ZODIAC de musical had zich met de Koepel geen mooier en beter passend decor kunnen wensen. Zo wordt het plafond van de Koepel veelvuldig gebruikt in het verhaal door er gigantische beelden op te projecteren. In combinatie met het gebruik van vele drones en het live orkest brengt Zodiac in de Koepel het heelal dichterbij dan ooit.