Foto: BredaVandaag

STEK maakt zich op voor sfeervolle markt: ‘Eindelijk kan het weer!’

BREDA - Koopjesjagers verzamelen! Na 1,5 jaar wachten organiseert STEK op zondag 18 juli weer de eerste STEK- markt. Onder het motto ‘Duurzaam, circulair en ambachtelijk’ brengen ondernemers tussen 11.00 en 17.00 uur hun waar aan de man. 


Door corona hebben we er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan weer zover. Op zondag 18 juli organiseert STEK de eerste markt in anderhalf jaar. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn alle marktliefhebbers welkom om alle producten te zien die de ondernemers aanbieden. Het motto van de markt is ‘duurzaam, circulair en ambachtelijk’. De entree is gratis, dus STEK roept Bredanaard op om vooral langs te komen om te genieten van de ongedwongen sfeer. Het aanbod zal in ieder geval groot zijn, want alle kramen zijn bezet. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en drinken. Denk aan een biertje van bij Radio Pannekoek of Prooef, een goede wijn bij het Vinoteekje, topkoffie bij de Beanery of een heerlijke maaltijd bij ROA.

Om 12.00 uur is er een paneldiscussie over de vraag: Wat is duurzaamheid? “Kom langs voor een boeiend gesprek met enkele van Breda’s eco warriors. Peter van de List van Opgeruimd Breda leidt een gesprek over wat het betekent om duurzaam en circulair te zijn. Panelleden zijn Elisah Pals van Zero Waste Nederland, Kristina Morros van Soul Vibrations Sup Clean-up en Anna Koens van Breda University of Applied Sciences.”

Over STEK

STEK is een broedplaats voor creatieve ondernemers, waar zij kunnen experimenteren, ontwikkelen en groeien. Op het terrein zijn diverse werkplaatsen, winkeltjes en horeca. Daarnaast staat duurzaamheid en hergebruik hoog in het vaandel. Alle bebouwing op het terrein is tijdelijk, flexibel en mobiel. Het bedrijvenpark biedt ondernemers zowel units als kavels waarop gebouwd mag worden. Ook worden er regelmatig evenementen gehouden bij STEK. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief