Ondernemen in het Markdal.
Ondernemen in het Markdal. (Foto: Vereniging Markdal)

Fotografen opgelet: wie maakt het perfecte plaatje van ondernemers in het Markdal?

BREDA - Het is de komende dagen heerlijk weer. Veel Bredanaars trekken dan het allerliefste de natuur in voor een wandeling of fietstocht. Ben jij iemand die onderweg graag foto’s maakt van de omgeving? Dan is het volgende iets voor jou. Vereniging Markdal houdt namelijk een fotowedstrijd met als thema ‘Ondernemen in het veranderende Markdal’.


Het Markdal is een geliefde plek voor Bredanaars, maar gaat de komende jaren ook ingrijpend veranderen. Zo gaat de rivier weer kronkelen en komt er meer ruimte voor natuur. Ook is er plaats voor recreatie en de landbouw. Agrarische ondernemers zullen daardoor soms de plek of de bedrijfsvoering moeten veranderen. Echter leveren deze ondernemers nu én in de toekomst een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit van het Markdal. Daarom houdt de Vereniging Markdal een fotowedstrijd met als thema ‘Ondernemen in het veranderende Markdal’. 

Aan de fotowedstrijd zitten een aantal spelregels. Zo moeten de foto’s gemaakt zijn in het dal van de Mark of grenzend aan dit gebied. Deze foto’s mogen recent gemaakt zijn, maar ook oudere foto’s zijn welkom. Iedere deelnemer kan maximaal vier foto’s inzenden naar info@verenigingmarkdal.nl. Dit kan tot 1 september 2021. Uit de inzendingen wordt uiteindelijk een top drie gekozen. Deze winnaars worden beloond met eeuwige roem en met heerlijke producten uit het Markdal. De vereniging laat weten dat er mogelijk later een expositie ergens in het gebied volgt.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief