Foto: Wesley van der Linde

Amphia organiseert reünie voor ál het oud-personeel van locatie Langendijk

BREDA - Een einde van een tijdperk. Dat is voor Amphia de sluiting van Langendijk. Met die sluiting komt Amphia straks samen op één locatie in Breda, één in Oosterhout en één in Etten-Leur. Dat moment laat het ziekenhuis niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo zal er een grote reünie worden georganiseerd voor ál het oud-personeel van het Diaconessenhuis, ziekenhuis de Baronie en Amphia Langendijk.


Heb jij ooit in het Diaconessenhuis, ziekenhuis de Baronie of Amphia Langendijk gewerkt? Dan kun je 6 november in je agenda noteren. Op die dag organiseert Amphia een reüne voor al het oud-personeel. “Voor alle oud-medewerkers en specialisten is dit de laatste keer dat zij elkaar op hun oude werkplek kunnen ontmoeten.”

Ook met het huidige personeel van Amphia zal het ziekenhuis stilstaan bij de belangrijke stap. “Ook voor de huidige medewerkers wordt er nog een activiteit georganiseerd op Langendijk. Tijdens een laatste samenzijn op de locatie wordt er op een bijzondere wijze symbolisch afscheid genomen. Na dat moment is het tijd om met zijn allen vooruit te kijken”, laat Amphia weten. 

Campagne

Om de overgang naar dit nieuwe tijdperk extra aandacht te geven lanceert Amphia de campagne ‘Er is maar één Amphia’.Op de website www.erismaareenamphia.nl zullen verhalen over 62 jaar Amphia Langendijk gebundeld gaan worden. “Speciale, emotionele, mooie en gekke momenten. Iedereen heeft wel een eigen verhaal over Langendijk. Door die verhalen te delen wordt er samen een blijvende herinnering gemaakt aan Langendijk.”

Op de website zijn al verschillende verhalen te lezen. Ook kunnen Bredanaars hun eigen verhaal aanmelden.

Wil je meer lezen over het nieuwbouwproject dat gerealiseerd wordt op de locatie van Amphia Langendijk? Dat kan hier.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief