Foto: Politie.nl

Politie waarschuwt voor autodieven in Haagse Beemden

BREDA - In de Haagse Beemden en omgeving zijn de afgelopen periode meerdere meldingen binnengekomen van auto-inbraken. De politie waarschuwt auto-eigenaren dan ook. “Wees alert!”


Afgelopen periode heeft de politie meerder meldingen ontvangen van auto-inbraken in Haagse Beemden. “De autodieven lopen door de straten en voelen aan de deuren of de auto op slot is”, aldus de politie. “Als dat niet het geval is, openen zij het voertuig en nemen een meestal kleine buit mee.”

De politie vraagt auto-eigenaren daarom om de aankomende periode extra alert te zijn op het goed afsluiten van de auto. “Bent u toch slachtoffer geworden van een auto-inbraak? Meldt dit dan altijd via 0900-8844 of bij uw wijkagent. Dankzij uw hulp en informatie komen wij verder in het onderzoek en kunnen we de autodieven hopelijk snel oppakken.”

Daarnaast vraagt de politie of mensen die camera’s aan hun woning hebben hangen, de beelden extra goed na te kijken. “Ziet u een verdachte situatie of verdacht persoon die vermoedelijk een inbraak pleegt? Meldt dit dan ook bij ons!”

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief