Foto: Shutterstock

Man in nek gestoken in de buurt van station Breda, verdachte snel opgepakt


BREDA - Een man is gisteravond in de buurt van station Breda in zijn nek gestoken. Na een korte achtervolging kon de verdachte op het station opgepakt worden.


Een man stapte gisteravond rond 19:15 uur uit op het station in Breda. Hij liep het station uit en ging een supermarkt in voor een boodschap. Op het moment dat hij afrekende voelt hij iets in zijn nek. Hij draaide zich om en zag een man wegrennen met een voorwerp in zijn hand. 

Het slachtoffer ging achter de verdachte aan terug het station in. Daar kreeg hij hulp van medewerkers van de NS die de verdachte vasthielden. Het slachtoffer heeft een steekwond in zijn nek. De NS-medewerkers hebben eerste hulp aan hem verleend.

Onderzoek

De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek. Uit de fouillering van de verdachte, een 31-jarige man uit Bergen op Zoom, komt een schroevendraaier tevoorschijn, het mogelijke steekwapen. Het slachtoffer heeft gelukkig alleen maar een oppervlakkige wond in zijn nek. 

De agenten hebben de verdachte naar het bureau gebracht waar hij is ingesloten. Er wordt hem poging tot doodslag ten laste gelegd. Later worden er camerabeelden van het incident opgevraagd.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief