Foto: Local Taste

Bredase chefs dagen thuiskoks uit hun recepten na te maken

BREDA - Fan van koken en niet bang van een kleine uitdaging? Dan is de Chef Challenge misschien wat voor jou! Bredase chefs dagen thuiskoks namelijk uit om hun gerechten na te maken. 


Vanaf nu krijgen thuiskoks iedere maand de kans om een Bredase chef uit te dagen. De horecaondernemers uit het kookboek ‘076 gerechten’ dagen Bredanaars namelijk uit om de strijd aan te gaan met hun favoriete chefs. Deze maand daagt chef Jop van Koffiebar Sowieso thuiskoks uit om zijn ‘beroemde bananenbrood’ na te maken. 

Meedoen kan doormiddel van de Taste-box. Deze box is te bestellen via de website van Local-Taste. In het pakket is één recept uit het kookpunt 076 Gerechten te vinden en zitten de benodigde ingrediënten. Je kunt de box op donderdag 5 augustus of vrijdag 6 augustus ophalen in Breda. In het weekend van 7 en 8 augustus vindt de challenge plaats en kun je chef Jop uitdagen. 

De horecaondernemers uit het Bredase kookboek: 076 gerechten dagen jou uit om hun recepten te maken! Deze keer daagt chef Jop van Koffiebar Sowieso je uit om zijn beroemde bananenbrood te maken. Denk jij dat je beter bent dan Jop? Test het door mee te doen aan deze challenge!

Durf jij de uitdaging aan? Kijk dan op www.local-taste.nl voor meer informatie. 

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief