Foto: Google Streetview

Bakkerij Dikke Mik breidt uit: binnenkort drie extra winkels in Breda

BREDA - Bakkerij Dikke Mik gaat flink uitbreiden. Per augustus neemt Dikke Mik drie winkels van Bakkerij Goeijers over. Daarmee komt het totaal aantal Dikke Mik-bakkerijen in Breda op zes. 


Bakkerij Dikke Mik maakt een doorstart. Met drie winkels in Breda en één in Oosterhout is Dikke Mik al goed vertegenwoordigd in de regio. Per 1 augustus 2021 neemt Dikke Mik ook de drie winkels van Bakkerij Goeijers over. De zeven winkels gaan verder onder de naam Dikke Mik. “We behouden de vertrouwde kwaliteit en formule, zoals mensen dat gewend zijn. Wel kijken we in hoeverre we deze kwaliteit verder kunnen verbeteren”, aldus nieuwe eigenaar Bas Vermeulen. 

Vanaf 1 april is Dikke Mik in handen van Vermeulen.  “De oude eigenaren waren er aan toe om een andere stap te zetten. Daar zijn wij op in gesprongen”, aldus Vermeulen. “Zowel Dikke Mik als Goeijers beschikken over prachtige winkels in regio Breda. Door deze winkels samen te voegen en onder de vlag van Dikke Mik te gaan voeren, zetten we een versterkt concept neer. De kwaliteit en service blijven vertrouwd, maar we steken de winkels wel in een nieuw jasje. Zo presenteren we een nieuwe huisstijl, nieuwe vaste aanbiedingen en breiden we het assortiment uit met overheerlijke belegde broodjes en het verrukkelijke Den Otter gebak”. 

Winkels 

Momenteel heeft bakkerij Dikke Mik dus al drie panden in Breda. Eén daarvan is in de Bredase binnenstad, namelijk in de Halstraat. De andere twee winkels zitten gevestigd op Brabantplein en aan het Heksenwiel. De winkel in Oosterhout zit in winkelcentrum Zuiderhout. 

Vanaf 2 augustus zijn alle zeven winkels geopend onder de vlag van bakkerij Dikke Mik. 

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief