Bekenaren genieten van muziek in Park Overbos.
Bekenaren genieten van muziek in Park Overbos. Foto: PERRY ROOVERS

Bekenaren genieten van muziek, theater en sport tijdens zomerterras in Park Overbos

Door: Amber Kuijs Algemeen

PRINSENBEEK - Park Overbos stond de laatste weken ieder weekend in het teken van het zomerterras, dat door de Beekse Horeca in samenwerking met Breda Buiten georganiseerd werden. Tijdens het slotweekend konden Bekenaren genieten van muziek, sport, cabaret, film en theater.

De Beekse Horeca zorgde er in samenwerking met Breda Buiten voor dat er de afgelopen weken ieder weekend een heerlijk terras was te vinden in Park Overbos. Daar konden Bekenaren onder het genoten van een hapje en een drankje genieten van groen, natuur, herten en vogels bóvenop het geraas van de A16. 

Dit weekend is het terras extra feestelijk, want het is het laatste weekend voor de bouwvak. Daarom ook het laatste weekend met terras in Overbos. Er was voor ieder wat wils. Zo kon er zaterdag naast het zomerterras meegedaan worden aan een gratis bootcamp, genoten worden van een preview van de Bosch parade en muziek van onder andere Peter Mingaars en Ben Boogaard. Ook vandaag kan er nog volop genoten worden in het park, al draait het grootste deel van de middag om muziek. Bakkie Troost, Arjen Desjardijn, Het Van Gogh Trio en HeRo laten vanmiddag van zich horen boven het geraas van de snelweg.

Het terras is te vinden aan de Valdijk tegenover Bakkerij Nagelkerke of via de Meester Bierensweg net boven Westerpark. Kijk hier voor meer informatie.

Breda Buiten

Breda Buiten is een zomerprogramma vanuit de gemeente Breda waarmee bewoners gestimuleerd worden om elkaar deze zomer in de buitenlucht te ontmoeten op bijzondere plekken. Er zijn al meer dan 50 Bredase initiatieven in kaart gebracht die onderdeel zijn van het zomerprogramma. Zo hoort ook het Klavers Jansen zomerprogramma met 13 culturele voorstellingen op verschillende locaties in het gebied ook bij het programma. Ook programmeerde Breda Buiten haar eigen avonden op het buitenpodium van Bij Ons in Breda op ‘t Zoet.