Foto: Wesley van der Linde/groennieuws.nl

Vijfde editie Fashion Weekend in nieuw jasje: Engelse schoolbus met modellen tourt rond Breda

BREDA - Fashionliefhebbers opgelet! Dit weekend vindt de vijfde editie van het Breda Fashion Weekend plaats. Op zaterdag 18 en zondag 19 september zal het centrum van Breda omgetoverd worden tot één grote modeshow voorzien van presentaties, muziek, showlight en rookmachines. 


Om het publiek te verspreiden is er een alternatief idee ontstaan bij de organisatie van het weekendevenement: met een typische Engelse schoolbus zullen zij in Breda rondtoeren: van park Valkenberg naar de Grote Markt en van de Tolbrugstraat naar de Veemarkt. De twaalf meter lange bus zal bij iedere stop zijn rode loper uitslaan om daar de 18 modellen hun catwalk te laten lopen.

Dyon Hagenaars van DC modellen, mede organisator, verwacht veel positiviteit. ‘’En dat kunnen we na deze periode wel gebruiken. Onze modellen staan te popelen om de loper op te mogen.’’ De modellen variëren met leeftijden tussen de 6 en 50 jaar. ‘’Een afspiegeling van de Bredase gemeenschap.’’ Ze dragen kleding uit de najaar- en wintercollectie van verschillende Bredase winkels en merken.

Modestad

‘’Het doel van het fashionweekend is om te laten zien dat Breda écht een modestad is.’’ Om die reden is alles roodgekleurd: van de bus tot de rode loper. Het Breda Fashion Weekend vindt plaats op 18 en 19 september.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief