Foto: Tom van der Put

Bestuurder zwaargewond, kind ongedeerd bij ongeval A16

BREDA - Op de A16 heeft vanochtend een ongeval plaatsgevonden. Een Volvo knalde daarbij hard op een stilstaande auto. De bestuurder van de geraakte auto raakte zwaargewond. Het kind dat op de bijrijdersstoel zat bleef ongedeerd.


Op de A16 bij Breda gebeurde vanochtend een ongeval. Bij de afslag Rijsbergen stond een lange file voor de verkeerslichten onderaan die afslag. De rij wachtende auto’s was zo lang, dat deze ook op de snelweg stond. De bestuurder van een Volvo zag de stilstaande auto’s niet op tijd en botste op de auto voor zich.

De bestuurder van de geraakte auto raakte zwaargewond. Een kind dat op de bijrijdersstoel zat bleek na controle door ambulancepersoneel ongedeerd. Voor de bestuurder werd het traumateam MMT opgeroepen. Normaal komen die met de traumahelikopter, maar vanwege het slechte zicht zijn zij vanuit Rotterdam met de auto naar de plek van het ongeval gekomen.

De gewonde bestuurder is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Volvo werd door agenten meegenomen. Een berger sleepte de beide voertuigen af, waarna Rijkswaterstaat de weg weer kon vrijgeven.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief