Foto: Shutterstock

Winterfestijn komt naar Breda: ‘Het is kermis, circus en wintersfeer in één!’

BREDA – Houd jij van de kermis, van het circus én van de winter? Dan mag je het Winterfestijn bij Breepark niet missen. Vorig jaar kon het bijzondere winterevenement niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar dit jaar wordt er groots uitgepakt. 


In de 8400 vierkante meter grote evenementenhal van Breepark worden vanaf december een groot aantal attracties opgesteld, en ook op het buitenterrein zullen verschillende activiteiten plaatsvinden. Aan de precieze invulling wordt nog hard gewerkt, laat een woordvoerder van Breepark weten. Maar op de site van het Winterfestijn is al een aantal van de kermisattracties die bij Winterfestijn zullen staan te zien. Dat varieert van het funhouse en de Powerpolyp tot een rupsbaan.

“Naast de attracties worden er diverse kramen geplaatst waar je typische kermis- en wintersnacks kunt halen, en bezoekers worden tussendoor vermaakt door circusanimatie door de artiesten”, laat een woordvoerder van Breepark weten. “We doen alles met het uitgangspunt dat Bredanaars ook in de winter de kermissfeer kunnen beleven. De organisatie wil echt de kermis tijdens kerst hier naar Breda halen.”

De eerste editie van het Brabantse Winterfestijn vindt plaats van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022. Tickets zijn te koop via de website. Met een ticket krijg je onbeperkt toegang tot de attracties binnen in de hal gedurende het gekozen tijdsvak; je krijgt dan 3 uur en 45 minuten de tijd. De organisatie treft de nodige coronamaatregelen voor het grootschalige evenement. Mochten er tegen die tijd nieuwe maatregelen gelden, dan zullen die van toepassing zijn.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief