Foto: Iman Fase

Een kerstboom kopen en zo een goed doel steunen: Het kan dankzij NAC

BREDA - Om december goed te beginnen en in de kerstsferen te komen organiseert Samen Voor NAC op zaterdag 4 december een kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion. De opbrengsten van deze dag zullen volledig ten goede komen van het ‘Vak Thuis’ project.


“We hebben verschillende typen, maten en prijzen kerstbomen in de verkoop. Aangezien je in de donkere dagen toch een kerstboom is huis wil hebben, is deze dag dus ideaal om een mooie boom te komen scoren”, aldus NAC. “Naast de verkoop van de bomen zorgen we uiteraard ook voor het kerstgevoel op deze dag. Zo is er glühwein te verkrijgen en openen we ook de Fanshop, waar je jouw kerscadeaus voor onder de boom alvast kunt scoren. Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion, om een mooie boom te scoren.”

Vak Thuis

De opbrengsten van de verkoop op 4 december gaan naar Vak Thuis. Dit initiatief van NAC Maatschappelijk en Samen Voor NAC zorgt er voor dat zieke kinderen thuis of in het ziekenhuis naar NAC kunnen kijken. Zij kunnen door middel van een Virtual Reality bril een zo optimaal mogelijke wedstrijdbeleving ervaren. “Zo maken wij de NAC-supporter blij met een mooie kerstboom én dragen wij ons steentje bij aan het goede doel.”