Afbeelding
Foto: Shutterstock

Van jouw tuin een relaxte omgeving maken? Zo doe je dat!

Door: redactie Algemeen

Het mag dan wel winter zijn, maar dat betekent niet dat het niet slim is om alvast even vooruit te kijken. Iedereen verlangt wel weer naar een heerlijk zonnetje op je vrije dag, even lekker luieren in de tuin of zelfs werken of studeren in de zon. Het kan, en het kan waarschijnlijk nog veel beter dan het momenteel is geregeld in je tuin. Een ligstoel of een tuinhuis zijn dan geschikte opties. Genieten ten top, en het ook nog eens betaalbaar houden. Vakantie in eigen land! 

Een kleurtje pakken

Een kleurtje pakken is heerlijk. Drankje erbij, zonnebril op en gaan met die banaan. Een recept voor succes is dan een goede relaxstoelen buiten. Rechtop of even onderuit zakken, het is mogelijk met zo’n heerlijk plekje. Je kunt zelfs met zijn tweeën lekker genieten, een tweepersoons ligbed is ook een optie. Kies een leuke kleur die past bij je kozijnen, tuin of de tegels en een mooi kussen. Er zijn tegenwoordig zelfs ligstoelen met luifels, wanneer de zon je dus even teveel wordt of je bent nog bezig op je laptop kun je hem in een oogopslag inschakelen. Eindeloze opties dus, waarvan er vast wel een voor jou tussen zit. Het enige waar je voor moet oppassen is dat je na het aanschaffen er niet je hele dag op doorbrengt!

Tweede huis

Een tuinhuis. Het ideale tweede huis in je achtertuin. In de zomer heerlijk om de dagen door te brengen, en in de winter geschikt als game-room of barretje (mits je hem isoleert of er een kacheltje neerzet). Je kunt ze kant-en-klaar kopen, zelf in elkaar zetten of zelfs tweedehands aanschaffen. Elektriciteit aansluiten zodat je je tv er kunt ophangen, een biertap aansluiten, en jacuzzi, hottub en een sauna kun je er ook in neerzetten. Of een klein keukentje erin zetten? Dit zijn een aantal van de vele opties die je hebt voor een tuinhuisje. Ook zijn ze handig als opslag, maar de échte aanrader is toch om er een plekje van te maken om te genieten. In je tuin kun je tot rust komen en een tuinhuis kun je helemaal naar wens maken of aanschaffen. Kortom; je maakt van je tuin die ene relaxte omgeving die hij hoort te zijn. Genieten geblazen!