Foto: Politie_zoekt

Update: Lichaam vermiste jongen (4) aangetroffen in Zeeland

BREDA - De Belgische man die gezocht werd vanwege zijn verdwijning met een kind van 4, is aangehouden. Het kind is bij de aanhouding echter niet aangetroffen. Er is een Amber Alert gestuurd.


UPDATE 18-01-2022, 06.00: Het lichaam van het vermiste jongetje is na een zoektocht aangetroffen in Zeeland in Vrouwenpolder.

De Nederlandse politie hield er vandaag rekening mee dat een in België gezochte man (34) die woensdag 12 januari met een jongen (4) uit Sint Niklaas verdween, mogelijk in het zuiden van Nederland verbleef. Een rechercheteam coördineert samen met de Officier van Justitie in Breda de zoekactie. Maandagavond maakte de politie bekend dat de man is aangehouden in Meerkerk. Zijn auto stond in Gorinchem. Het kind is echter niet gevonden.

Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er wordt daarom een Amber Alert verstuurd

Het  rechercheteam van de eenheid Zeeland-West-Brabant  in Nederland werkt nauw samen met de Belgische speurders die het onderzoek  zijn gestart.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief