NAC verliest tegen Emmen en loot tegen PSV in de beker

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - NAC heeft gistermiddag de uitwedstrijd bij FC Emmen met 0-2 verloren. Naast deze wedstrijd was gisteren ook de loting voor de volgende ronde van de beker. NAC lootte hierbij tegen PSV.

NAC heeft gistermiddag de uitwedstrijd bij FC Emmen met 0-2 verloren. De Bredanaars begonnen de wedstrijd nog voortvarend. Kaj de Rooij kon vanaf de zestien schieten, maar wist geen doel te treffen. FC Emmen maakte de wedstrijd vervolgens in twee minuten af. Reda Kharchouch scoorde in minuut 32 en 33 waardoor het bij rust 2-0 stond.

In de tweede helft wist NAC het tij ook niet meer te keren. Er werd niet meer gescoord.

Bekerloting

Naast de wedstrijd tegen FC Emmen stond later op de dag ook nog de bekerloting voor NAC op het programma. Hier lootte de Bredanaars uit tegen PSV. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 8,9 of 10 februari.